Sådan kommer du og din partner tættere på et familieliv

tilbud på sexlegetøj

Har du og din partner længe haft et ønske om at stifte familie, men er I ikke kommet videre end blot til tanken og snakken, så kan det være, at der nye tiltag til at sætte lidt skub i aktiviteterne. Der er nemlig mange par, der drømmer om at stifte familie, men der er en masse ting, der først skal være på plads, før man skal sætte børn til verden. At få et barn er nemlig et stort ansvar, og man kender ikke til størrelsen af ansvaret, før man faktisk står i situationen. At blive førstegangsforældre er naturligvis også en stor gave og noget, man bør være taknemmelig for at kunne blive. Er du i tvivl om, hvordan du og din partner kommer tættere på det familieliv, I har snakket om mange gange, så kan du herunder få gode råd til, hvordan I kommer på rette vej mod at stifte familie.

 

Sørg for I begge er enige om, hvad der skal ske

At stifte familie er en stor ting, hvorfor det er vigtigt, at I begge er enige om, hvad der skal ske. Det behøver ikke at tage lang tid, men det kan være en svær snak at tage – især hvis man har lidt svært ved kommunikationen eller at åbne sig op. Når man åbner sig op, bliver man nemlig sårbar, hvilket både mænd og kvinder kan have svært ved. Før I hopper under dynen, bør I tage en snak og forventningsafstemme. Hvad skal der ske, hvis I har svært ved at få børn, hvordan skal situationen håndteres, og på hvilken måde skal I snakke omkring det. De tre spørgsmål er essentielle at få på banen for at sikre, at man har de samme forventninger og de samme forudsætninger. Går man i gang med at prøve og ikke bliver gravid i løbet af de første par måneder, kan det nemlig være svært at skulle snakke om – så er I nemlig galde for, at I allerede har åbnet for snakken.

 

Det er altid en fordel at øve jer, før I rigtigt prøver

Når I vil prøve at få børn, ved I begge to godt, hvordan det kommer til at foregå. Faktisk er selve processen ikke svær, men der er mange ting, der kan gå galt i mellemtiden. At prøve at få børn kan være en frustrerende proces, og det er derfor vigtigt, at I har et godt og åbent forhold til hinanden, inden i begynder. Eksempelvis kan det være en stor fordel at øve jer på at få børn, før I rent faktisk smider præventionen. På den måde kan I nyde hinanden og lære hinanden at kende endnu bedre end før, så I har bedre forudsætninger for at klare en svær tid.

 

Når man har været i et forhold længe, kan der nemlig hurtigt gå rutine i det, når man har lysten og tiden til hinanden, hvorfor intimiteten og det sjove hurtigt kan forsvinde i forholdet. Er det noget, I kan genkende, og har I også et ønske om at lære hinanden at kende rent seksuelt igen, inden I får børn, kan I eventuelt spice tingene lidt op. På nettet kan I finde tilbud på sexlegetøj, som kan medvirke til at sætte lidt skub i intimiteten i soveværelset. Erotisk legetøj kan gøre jer mere nysgerrige på hinanden og derved gøre jeres sex til noget nyt og spændende igen – det er nemlig stensikkert, at det var sjovt og spændende i starten. Hvis det lyder interessant for jer, har I muligheden for at finde et stort udvalg via ovenstående links. Når man køber sexlegetøj på nettet, er der ingen, der dømmer, og køber i noget, bliver det sågar sendt i neutrale og diskrete pakker, så der ikke er nogen, der mistænker, hvad I skal hjem og lave, når I henter pakkerne på posthuset.

Er det helt nyt for jer, kan det være en god idé at starte stille og roligt ud. At bruge sexlegetøj i sengen kan nemlig være intimiderende og grænseoverskridende, hvis man ikke før har prøvet det. Det er derfor også noget, I bør snakke om, inden i trykker på linksne. Hvilke forventninger har I til legetøjet, hvordan skal det bruges, og hvilke grænser har I hver især – det er nemlig ikke alle, der er lige åbne overfor at prøve noget nyt. Med tiden bliver i mere og mere vant til, at det kan være en del af jeres sexliv, hvorefter I kan købe mere, hvis I kan lide den side af sex.

 

Tag det roligt og pres ikke jeres kroppe og hoveder

At have et brændende ønske om at stifte familie kan både være på godt og ondt. Lykkedes det ikke i de første forsøg, kan man hurtigt komme til at overtænke, hvilket hverken er godt for sexlivet, for velværet eller for kroppen. Når kroppen bliver stresset, fungerer den ikke normalt, hvilket også kan gøre det sværere at blive gravid. Har I besluttet jer for at prøve at blive gravide, er det derfor vigtigt, at I tager det roligt og ikke presser jeres kroppe eller hoveder. Det er ganske normalt, hvis man ikke bliver gravid i de første par måneder, og det behøver ikke at være et tegn på, at der er noget galt med en af jer. Måske er kroppen bare presset, eller måske er der for mange ting om en, der gør, at kroppen ikke kan være med. Der er nemlig mange, der først bliver gravide, når man sænker forventningerne og det store pres. Find eventuelt flere gode råd her.

 

Husk på at det altid er muligt at søge hjælp, hvis I har kæmpet forgæves længe. Fertilitetsproblemer bliver nemlig mere og mere normale i dagens Danmark, og det er ikke et tabu at række ud efter hjælp. Et ønske om at få børn er trods alt noget, man ikke skal gå på kompromis med, hvis det er noget, man så brændende ønsker sig. Tag kontakt til din læge som kan sætte processen i gang, så I kan finde roden til problemet og stifte familie.