Indbyggede biopejse

Indbyggede biopejs

En biopejs er den ultimative hyggespreder i det rum, den er placeret i. De rolige levende flammer i pejsen bidrager positivt til den dejlige og hyggelige stemning.

Biopejse fås i et hav af forskellige udformninger, men de er alle smukke, hyggelige og nemme at håndtere.

Den indbyggede biopejs

I modsætning til den fritstående biopejs, så er den indbyggede udgave ret stationær i forhold til det sted som den er bygget ind i.

Det kan være i et møbel, eller det kan være i en væg eller en mur. Se denne test af indbyggede biopejse og bliv godt inspireret.

Er biopejsen bygget ind i et møbel, så kan møblet selvfølgelig flyttes rund på, og dermed bliver pejsen alligevel ikke helt stationær.

Er den bygget ind i en væg, en mur eller en halvmur, er den ikke så nem at flytte rundt på.

Biopejsen som varmekilde

En biopejs kan godt supplere et rums temperatur med nogle få varmegrader. Bortset fra det, så er en biopejs ikke så stærk igen, når det kommer til dens evne som varmekilde.

På en kølig sommeraften eller en lun forårs- eller efterårsdag kan biopejsens varmeevner godt stå alene, men på en kold vinterdag, må der suppleres med en anden varmekilde.

Til gengæld er den sublim til at skabe hygge.

Den miljøvenlige pejs

Pejsen bruger bioethanol som brændsel. Det er et naturprodukt, så derfor er det ikke så belastende for miljøet, som andre brændstoffer kan være.

En biopejs kan således bruges med god samvittighed i forhold til miljøet.

Og så er denne form for brændsel lettere og renere at have med at gøre end traditionelt brænde.

Den nemme pejs

Vælger du at indrette dig med en biopejs, så vil du får en hyggelig varmekilde, som både er meget dekorativ og meget nem at håndtere.

Den har ikke brug for en skorsten, og den har heller ikke brug for elektricitet. Det gør den meget fleksibel i forhold til placeringen. Den kan stå hvor som helst, hvor der lige er brug for en levende pejs.

Tilmed er den meget let at have med at gøre. Den fyldes med bioethanol, og så passer den ellers sig selv. Flammernes styrke kan reguleres. Du skal blot holde øje med, hvornår den trænger til at blive fyldt op igen.

Der er heller ikke meget rengøring forbundet med at have en biopejs. Den soder ikke, den sviner ikke og den skal kun renses sjældent. Det er dejligt nemt.

About