Har du prøvet at leje en bus?

vip og fest busser til leje

Det er vel de færreste der har. Busser er noget du tager, når du ikke har en bedre måde at komme frem på. Eller når det er den bedste måde, som det godt kan være i en storby som København. Busser er også den billigste måde for langture. Med Flixbus kan du komme fra den ene ende af Europa til den anden, for et par hundrede kroner.

Men busser er faktisk meget mere end det. I dag kan du bruge busser til alt muligt. Der findes busser der er indrettet som restauranter for eksempel. Mobile restauranter, hvilket er sjov og underholdende.

Du kan nu også leje busser som er indrettet til alle mulige andre formål end transport. Konferencer, fester, jubilæer, kun fantasien sætter grænsen. Og budgettet måske også.

Men det er nemt at finde ud af. Vil du fx leje en VIP bus, kan du her få 3 gratis og uforpligtende tilbud.

RFQ, nu også til leje af bus

RFQ – request for quotation – hedder den slags tjenester hvor du kan indhente (typisk) 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det startede med bilværksteder, så håndværkere, og nu kan du få det for stort set alt mellem himmel og jord. En RFQ portal har oprettet online formularer hvor du indtaster de relevante oplysninger. De bliver sendt videre til tilknyttede firmaer der giver dig et tilbud for det du har spurgt om. RFQ portalen vælger automatisk de 3 billigste og sender dem videre til dig.

Det er smart, hurtigt og sikkert. Dine oplysninger bliver ikke delt med andre. De virksomheder der giver dig tilbuddet får kun de oplysninger der er relevante for dem, og heller ikke mere.

Hvad for slags busser kan man leje?

Ved skrivende stund findes der 3 slags busser du kan leje.

  • VIP bus – en luksus bus til dine vigtige gæster. Det er typisk busser med aircondition, WIFI, masser af benplads og sæder med mulighed for hvile- og sovestilling. Dine gæster skal være udhvilet, når de kommer frem til festen eller konferencen. Detaljerne kan variere fra tilbud til tilbud.
  • Festbus – hvorfor transportere gæsterne til festen med en bus, når du lige så godt kan holde festen i bussen? En festbus har alt det du skal bruge til at få folk i feststemning. Lys og lyd i ”fedt!” klassen, bar, fadøl anlæg, DJ og meget mere.
  • Møde/konferencebus – det er i grunden en VIP bus, men indrettet til at hoste et møde eller en konference frem for at være transportmiddel til et arrangement.

Hvilken slags bus du end ønsker, det koster ikke noget at spørge, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Er du til biler og teknologi?

Hvis du elsker biler, motorcykler og teknologien der driver dem, så tjek Motorhjørnet. Det er en splinterny webside med interessante artikler om de fedeste biler og interessante historier bag dem. Det stopper dog ikke med biler og teknologi.

Du kan også finde rådgivning, fx hvordan du kan få råd til den seje motorcykel du så længe har ønsket dig. Motorcykler er ikke billige, hverken i anskaffelse eller i drift. Ønsket om at eje en motorcykel kan godt virke som en uopnåelig drøm. Det bliver tit bekræftet af nogle mennesker omkring dig, og så kan du ende med at give op.

Men på Motorhjørnet kan du finde tips for at gøre denne drøm til virkelighed.

Motorcykeldrømmen, og mange andre.

About